6 elegante vine

Før 876,00
599,00

Vi har lavet en fremragende smagekasse til dig med seks elegante og meget velsmagende vine – PLUS en magnum rosé som bonusflaske. I kassen finder du to hvidvine, tre rødvine og en rosé – og så altså også en magnum flaske rosé ved siden af. Hele herligheden får du for kun 599,- og du sparer hele 277 kroner!

Smagekassen indeholder:


Beaujolais AOC – 2018
Det kan være skønt med kraftige og komplekse vine, men nogle gange er det befriende med en mild, frugtig og læskende rødvin. Så når der skal hygges på terrassen en lun sommerdag, så smager en let afkølet Beaujolais altså godt!

Gamay-druen er altid garant for en herlig smag af jordbær og hindbær, og denne vin er ingen undtagelse.

St. Laurent – 2019 Schloss Bockfliess
Den østrigske druesort St. Laurent er beslægtet med Pinot Noir-druen. Vinen er domineret af lækker, saftig frugt, og eftersmagen er lang og behagelig. Lækker oplevelse!

En herlig vin at nippe til under madlavningen, samt til grillet kylling, lam og pastaretter.

ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD 4 ÅR I TRÆK!

Le Retour – 2019 Ventoux
Rosévin med power! Smagen er saftig og bugner af fersken og granatæble. Eftersmagen holder længe med krydrede provencalske noter. Lækker til gris og kalv – også fra grillen.

Serverer du vinen ved 10-12 grader sidder den lige i skabet.

ØKOLOGISK

Grenache Noir – 2019 Vieilles Vignes
Skøn vin fra Sydfrankrig. Duften byder på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og venlig med masser af saftig bærfrugt – især moden kirsebær. Eftersmagen er blød og rar, og har et mildt strejf af peber.

Det er en virkelig lækker rødvin der har pondus nok til at klare enhver udfordring fra madretter med oksekød, lam og vildt.

BESTSELLER

Gemischter Satz – 2019 Schloss Bockfliess
Gemischter Satz er Wiens mest berømte specialitet: På én og samme mark står forskellige druesorter plantet side om side. De høstes samtidigt og gæres i samme kar.

Vinen er fyldig og frugtig, og der opdages lækre noter af ferskner, abrikoser og en let eftersmag af hasselnødder. En helstøbt hvidvin i superkvalitet!

ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD 4 ÅR I TRÆK!

Riesling Trocken – 2019 Gebr. Ludwig
Frisk og venlig Mosel-vin fuld af frugt og en behagelig kant. Vinen er en rigtig ”darling”, der vil behage enhver som er glad for tysk Riesling. I smagen er den fyldig og tør med frisk smag af citrus og grape.

Super lækker til asiatiske retter, fisk eller kylling.

flaskehalsen.nu - 5 stjerner

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Blisson Rosé Magnum – 2019

Flaskestørrelse 6 x 75 cl. + 1 fl mg.
Type Smagekasse
Læs pdf-folder 6 elegante vine
Varenummer SK0115