Hverdagens Rødvine

460,00
340,00

Var det noget med en smagekasse fyldt med gode hverdagsrødvine? Det er lige hvad du får i denne herlige kasse – seks rødvine der egner sig godt til traditionel hverdagsmad, og som også sagtens kan nydes uden mad. Prisen er formidabel – du får kassen til kun 340 kroner!

Kassen indeholder:

Ventoux Sud – 2018 Sydrhône
Klassisk Ventoux-vin med masser af bærfrugt og middelhavskrydderier. I smagen har vinen dybde og fylde, og så afsluttes den af kirsebær og et strejf af engelsk lakrids i eftersmagen. Vinen er i flot balance, og man undres over at den ikke koster det dobbelte!

Orange Wine Competition - Bronzemedalje 2019

Cuvée du Lion – 2018 Sydfrankrig
Et herligt glas vin lavet primært på Grenache-druen. Det er en rødvin med en skøn frugtduft, og en safti og kødfuld smag med krydrede noter.

Vinen kan bruges til stort set alt – lige fra frikadeller til kød fra grillen, og så er den også rigtig god uden mad.

Cantorum – 2019 Negroamaro/Primitivo
Forrygende hverdagsvin! Den kommer fra Apulien i Syditalien og du er dermed sikret en rødvin med masser af solmoden frugt og varme. Et let strejf af vanilje og en frisk eftersmag gør vinen til en rigtig ”crowdpleaser”.

Meget let drikkelig og alsidig vin, som du kan drikke både til og uden mad.

Bulletin Shiraz – 2017 Australien
Herlig saftbombe fra ”down under”. Vinen har en god fylde med bærfrugt og en let krydring i eftersmagen.

En dejlig vin som kan nydes uden mad, men som også er lækker til oksekød og pølser fra grillen.

Volstruis Red – 2018 Sydafrika
Dejlig aromatisk duft og af kirsebær, vanilje, chokolade, krydderier og malede espressobønner. I smagen er det så friskt som det er smidigt: saftige røde frugter og et mildt strejf af mokka fylder mundhulen.

Det er en let drikkelig vin som er dejlig blød og afrundet.

vinavisen.dk - 5 stjerner

Le Pòggere Rosso – 2018 Lazio
Det der gør denne vin speciel - udover at den smager fantastisk - er, at de to druesorter høstes på to forskellige tidspunkter. Først Cabernet Sauvignon og derefter Sangiovese. Druerne vinificeres separat og bliver først senere kombineret i forbindelse med fadlagringen.

Flaskestørrelse 6 x 75 cl.
Type Rødvin
Mix-kasse
Læs pdf-folder Hverdagens Rødvine
Se video
Varenummer SK0119