Virna Barolo "Noi" DOCG

På lager

v/6 fl.

260,00

v/1 fl.

279,00

Virna - Barolos nye stjerne!

James Suckling - 93 point
Robert Parker Wine Advocat - 91 point
Wine Enthusiast - 90 point

Dyb rubinrød farve med et orange skær. Intens og bred duft af rød frugt og let jordbund kombineret med vanilje, kakao og krydderier. Kraftig smag med tilpas tannin der er i perfekt harmoni med vinens struktur, og som lover godt for eventuel lagring. Hæld den gerne på karaffel et par timer før brug, og find ud af hvordan en rigtig Barolo skal smage!

Årgang 2013:
James Suckling - 95 point
Flaskehalsen.nu - 5 stjerner

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.

Nebbiolo: Er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit." 
Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.Alc % 14,5%
Land Italien
Område Piemonte
Vinhus Virna
Årgang 2015
Druer Nebbiolo
Smagsretning Kraftig
Tør
Kompleks
Velegnet til Tunge retter
Smagfulde oste
Bøffer
Steg af okse
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
James Suckling 93 point
Robert Parker 91 point
Wine Enthusiast 90 point
Se video
Varenummer T00531563