St. Felix Rosé

På lager

v/6 fl.

55,00

v/1 fl.

79,00

Læskende og tørstslukkende rosé.


St. Felix Rosé er til dig der elsker et glas rosévin i tide og utide - til eller uden mad.

St. Felix' karakter:

Denne rosévin er en rigtig charmør: Elegant, henførende og tørstslukkende. Den er lavet på de klassiske druer Grenache og Cinsault, og tilsammen frembringer de en forfinet og besnærende rosé. Smagen er tør og let krydret og der er flot balance mellem frugt og syre.Hvad er vinen velegnet til?

Rigtig god til lette retter, kylling eller fisk. Fungerer også appetitvækkende som aperitif.

Sådan er St. Felix fremstillet:

Druerne høstes ved maksimal modenhed for at bevare den aromatiske autencitet. Efter gæring presses druerne i en lufttæt presse, og derefter sker en kold bundfældning af saften. Herefter fermentering under kontrolleret temperatur ved 15 ° C. Vinen ligger til sidst på ståltank i fem måneder.

Om producenten:

Domaine Les Yeuses i Languedoc dækker et areal på 70 hektar land. Landskabet her er kuperet og jordbunden er meget kalkholdig. Vinmarkerne er under maritim indflydelse med kølig morgen tåge fra Middelhavet og det, i kombination med høje temperaturer om dagen, er optimale betingelser for druerne. Hos Domaine Les Yeuses lægger man stor vægt på kvalitet – og man har blandt andet et ønologisk laboratoriehold ansat til at rådgive dem under høsten og analysere druerne op til denne, for at opnå perfekt modenhed i druerne.


Alc % 12,5%
Land Frankrig
Område Languedoc
Vinhus Domaine Les Yeuses
Årgang 2020
Druer Grenache Noir
Cinsault
Smagsretning Frugtig
Frisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Fisk
Salater
Lyst kød
Allround
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rosé
Se video
Varenummer T00731065