Virna Rosé

På lager

v/6 fl.

120,00

v/1 fl.

139,00

Delikat og yndefuld rosé fra Piemonte. Duften er blomstret og frugtig. Smagen er let krydret og med behagelig vedvarende eftersmag. Vi anbefaler at roséen nydes ved cirka 10-12 grader og gerne til lette salater eller krydrede fiskeretter.

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.

Nebbiolo: Er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit."
Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.

Alc % 13,5%
Land Italien
Område Piemonte
Vinhus Virna
Årgang NV
Druer Nebbiolo
Smagsretning Fyldig
Tør
Frisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Fisk
Salater
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rosé
Varenummer T00731069