Viña Mercedes Pinot Noir

På lager

v/6 fl.

49,00

v/1 fl.

79,00

Let tilgængelig Pinot Noir fra Spanien.


Her får du en mild og delikat "hverdagspleaser", som er syrefattig og meget tilgængelig. En herlig vin at have liggende i vinreolen, til de uhøjtidelige stunder.

Vinens karakter:

Farven er rubinrød og duften er fyldig og krydret. I smagen findes skovbær, ristet toast og animalske noter der minder om stald. Elegant og feminin vin der nydes bedst ved 15-16 grader.

Hvad er vinen velegnet til?

Virkelig god til lyst fjerkræ og milde oste.

Sådan er vinen fremstillet:

Denne vin – som er lavet på 100% Pinot Noir, er velsmagende, let tilgængelig og syrefattig. I sig selv smager Pinot Noir-druen ikke af særlig meget. Faktisk hævder nogle, at Pinot Noir slet ikke smager af noget – og netop derfor er den, den perfekte eksponent for at repræsentere sit terroir, altså jordbund og mikroklima.

Om producenten:

Historien om, Bodegas Fernando Castro, går helt tilbage til 1850. Vingården ligger i Valdepeñas, lidt syd for det centrale Spanien. I dette område varierer klimaet utroligt meget på årsbasis. Højeste temperaturer når op over 40 grader og laveste temperaturer går helt ned til minus 10 grader! Jorden her er meget sand-, ler-, og kalkholdig, hvilket gør den perfekt til vindyrkning.

Alc % 13%
Land Spanien
Område Valdepeñas
Vinhus Bodegas Fernando Castro
Druer Pinot Noir
Smagsretning Tør
Frisk
Mild
Velegnet til Aperitif/uden mad
Allround
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer T00531209