Prosecco "Cuvée di 1926"

På lager

v/6 fl.

110,00

v/1 fl.

129,00

Velsmagende bobler fra Italien.


Cuvée di 1926 er en hyldest til Spumanti Valdos historie og kvalitet, og druerne er specifikt udvalgt fra de mest prestigefyldte vinområder i Italien.

Vinens karakter:

Lys strågul farve og vedvarende bobler. Duften er frisk og ungdommelig med liflig duft af hvide blomster, æble, citrus og hvid fersken.

I smagen er den frisk og silkeblød med behagelige bobler og fornem frugtkoncentration. Eftersmagen er harmonisk med appetitvækkende mineralske nuancer.

Hvad er vinen velegnet til?

Denne prosecco nydes afkølet som aperitif eller i en klassisk Aperol Spritz. Og så er den også virkelig god til retter med lys fisk.

Sådan er vinen fremstillet:

Produceret efter Charmat-metoden, hvor vinen får sine bobler ved ”andengæring” på ståltank under tryk. Efter gæringen lagres denne Prestige Prosecco af to omgange i rustfrie ståltanke, henholdsvis 2 måneder og 3 måneder.

Om producenten:

Firmaet der tidligere blot hed Prosecco Valdo blev grundlagt i 1926. Den nuværende bestyrelsesformand, Sergio Bolla, var om nogen, manden der bragte Prosecco-vine til nye højder, og Prosecco anses ikke længere ”bare” som mousserende vin fra Italien.

Sergio Bolla er meget fokuseret på at udvide salget i både Italien og i udlandet, og han har derfor defineret helt nye kommercielle- og fremstillingsmæssige metoder, der skal udbrede kendskabet til Prosecco – eller for at være præcis, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, i hele verden.
Alc % 11,5%
Land Italien
Område Veneto
Vinhus Spumanti Valdo
Årgang UÅ (NV)
Druer Glera
Smagsretning Fyldig
Tør
Aromatisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Mousserende
Varenummer T01331105