Two Faces Riesling Schlossberg

På lager

v/6 fl.

150,00

v/1 fl.

169,00

”Wines of Germany” kårer hvert år de 30 bedste tyske vine på det danske marked. Den 16. marts 2018 deltog 41 danske importører af tysk vin med i alt 300 vine. Denne vin blev i årgang 2015 udvalgt som værende blandt de 10 bedste i priskategori 2! (120-180 kroner)

Tysk Riesling når den er bedst – en liflig hvidvin med et klar og fornemt billede af denne lækre drue.

Kun specielt udvalgte og håndplukkede druer er benyttet til vinen. Den har en fyldig, mild og delikat smag med mineralske noter. Elementer af grape, lime og abrikos smages også tydeligt. Tør og rank og i rigtig flot balance.

Server den til fisk eller skaldyr og gerne ved cirka 8 grader.

Two Faces:
Gamle vinstokke. To vinavlere. Én ide.
Hvad sker der når en vinmager fra Rheingau mødes med en vinmager fra Rheinhessen? Det er meget enkelt: God vin!

Bag brandet ”Two Faces” står de to vinproducenter Karl Singer-Fischer og Stefan Breuer, der har dyrket vinmarker i Rheinhessen siden 2011, og nu præsenterer et varieret sortiment af Riesling, Silvaner, Frühburgunder og Pinot Noir. Kun druer fra gamle vinstokke benyttes til disse vine og vinene hører uden tvivl til blandt de allerbedste i Tyskland. Smag selv og bliv overbevist!

Wein & Sektgut Stefan Breuer:

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

Alc % 13%
Land Tyskland
Område Rheinhessen
Vinhus Wein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang 2018
Druer Riesling
Smagsretning Tør
Frisk
Mineralsk
Velegnet til Skaldyr
Fisk
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Varenummer T01131013