Spumante Dolce

På lager

v/6 fl.

120,00

v/1 fl.

129,00

Lækker spumante lavet på den aromatiske Moscato-drue. Målet med vinen er at opnå en delikat balance mellem den frugtrige duft, dens behagelige sødme, og den naturligt aromatiske karakter som kendetegner Moscato.

En langsommelig gæringsproces ved meget lave temperaturer finder sted, ved brug af en specieldyrket gærkultur. Dette gøres for at beskytte og for at bevare druens smag optimalt. Efter at vinen er hældt på flaske opbevares den kortvarigt i en temperaturkontrolleret kælder.

Vinen er lysegul i farven og flygtigt skum opleves i flot kombination med fine små perler. Duften er vedholdende og indbydende med tydelige noter af frugt. Smagen er livlig, elegant og med en dejlig afbalanceret sødme. Spumante Dolce er især velegnet til isdesserter og frugtsalater – nydes køleskabskold.

I 1967 skabte Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo, Carpineto. De havde de primære mål at revolutionere vindyrkning, samt producere en Chianti Classico af så høj kvalitet, at den ville blive internationalt berømt. De to vinfanatikere så et stort uudnyttet potentiale i det toskanske landskab, og med deres knivskarpe sans for innovation, og forståelse for såkaldt ”cutting edge technology” – som kort fortalt kan oversættes til den førende teknologi indenfor IT, enheder, teknikker og udvikling – lykkedes det dem at gøre virkelighed ud af deres drømme. Carpineto er en international succes, og vinene sælges i over 70 lande.  Intensiteten, integriteten, og konsistensen, har givet dem et solidt omdømme blandt forbrugere og anmeldere. Carpinetos vine, specielt de lagrede røde, har høstet et utal af priser og anerkendelser, gennem årene. Til stadighed eksperimenterer Giovanni og Antonio med vinene, som de innovative pionerer de er.


Alc % 7%
Land Italien
Område Toscana
Vinhus Carpineto
Årgang
Druer Moscato
Smagsretning Frugtig
Sød
Frisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Dessert
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Mousserende
Varenummer P12019020