Slow Red Blend BIB (300 cl.)

På lager
169,00

Fyldig og frugtig sydafrikaner på box.


Villiersdorp ligger i hjertet af den nyetablerede vindistrikt, Theewaterskloof, i Overberg-regionen. Her laver Villiersdorp Winery - en kvalitetsdrevet vinproducent med en lang og unik historie - vine i forskellige prisklasser og niveauer. Vi har i første omgang taget deres bag-in-box vine hjem, og du er her sikret god kvalitet til fornuftige penge.

Ekstra Bladet - 5 stjerner og GODT KØB, juli 2021.

Vinens karakter:

Velafbalanceret blend af Cabernet Sauvignon, Merlot og Shiraz, giver her en frugtfyldig, saftig og meget tilgængelig rødvin. Den er blød og afrundet, og tanninerne er fint afpudset.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er herlig til stort set al slags mad med kød. Den er også rigtig god uden mad til de uhøjtidelige hyggestunder.

Serveringstemperatur cirka 16 grader.

Om producenten:

Villiersdorp Winery blev etableret i 1922 - oprindeligt for at producere druemost og druesaftkoncentrat til syltetøj. Det kølige klima i området har altid sikret produktion af frugt af højeste kvalitet. Med opførelsen af Theewaterskloof-dæmningen i begyndelsen af firserne, og dermed adgang til kunstvanding, skete der et skifte mod produktion af især vindruer. Resultatet bliver vine, der udtrykker den beskedne, men også ubesværede skønhed i områdets kølige klima.

Villiersdorp Winery er privatejet, og man har forpligtet sig til en produktionsproces, der er inkluderende og gavnlig for såvel miljøet, ansatte, kunder og vinavlere.

Alc % 13,5%
Land Sydafrika
Område Overberg
Årgang 2019
Druer Merlot
Cabernet Sauvignon
Shiraz
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Mild
Velegnet til Allround
Flaskestørrelse 300 cl.
Type Rødvin
Ekstra Bladet
GODT KØB
Varenummer T00531759