Rosé Terrasse

Før 511,00
339,00

Rosévin behøver heldigvis ikke at være dyrt for at smage godt. I denne kasse får du fem friske franskmænd og en perlende portugiser - alle parate til at fornøje og behage. De er meget alsidige og kan nydes direkte fra køleskabet, og så vil de også egne sig perfekt til de lettere retter, som kylling, fisk, salater og frugt.

Du sparer 172 kroner - god fornøjelse!

Kassen indeholder:

Grenache Rosé – Languedoc
Denne rosévin oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. I eftersmagen opleves provencalske urter og lette mineraler.

Den er tør, frisk, saftig og let krydret. Perfekt til terrassen på en lun forårsdag og den vil være særdeles velegnet til forårets og sommerens lettere retter.

Sommerens rosé

Le Rosé de Robert – Languedoc
Smagen er dugfrisk og rislende saftig af bær og frugt. Med denne vin får du en superlækker rosé, der gør sig rigtig godt som aperitif, ved frokostbordet en varm sommerdag eller når der skal grilles kylling og grøntsager.

Rammer plet hos alle rosé-elskere.

Moment de Plaisir – Languedoc
Forlaget Smag:
“Et øjeblik til glæde – ja, det er den egentlig. Blød, mild, ren i sin milde jordbærsmag, med pæn feminin krop og lækre, bløde former. Bærsmagen er ren, syren beskeden, men kroppen gør den til en alsidig madvin, der også kan skabe hygge.”

Mondial Rosé Wine - Sølvmedalje

St. Felix – Languedoc
Denne rosé er en rigtig charmør!

Den er lavet på de klassiske druer Grenache og Cinsault, og tilsammen frembringer de en forfinet og meget velsmagende rosévin. Smagen er tør og let krydret. Prøv den til lette kødretter, kylling eller fisk. Fungerer også appetitvækkende som aperitif!

Domaine de la Chesnaie – Loire
Denne klassiske tørre Loire-vin har en dejlig ren og tør smag af friske røde bær i starten og så en let stringent bittertone i eftersmagen.

Vinen appellerer meget bredt og den vil være perfekt som aperitif - og helt fantastisk sammen med melon og en god lufttørret skinke!

Casal Mendes – Portugal
Denne vin symboliserer om nogen sol og sommer, og derfor kan vi kun anbefale alle vinelskere at have den liggende i vinreolen til de uhøjtidelige stunder.

Frisk, perlende, let sødlig og tørstslukkende – fås det bedre?

Land Frankrig
Flaskestørrelse 6 x 75 cl.
Type Rosé
Mix-kasse
Læs pdf-folder Rosé Terrasse
Varenummer SK0087