Rosé Gourmet

716,00
575,00

I denne fantastiske rosékasse får du seks karakterfulde rosévine. Fire fra Europa, en fra USA og en fra New Zealand. Vejret er endelig blevet rosévejr igen, og hurra for det! Udover at slukke tørst egner vinene sig også rigtig godt til forskellige madretter – vi kommer med gode anbefalinger nedenfor.

Du sparer 141 kroner - god fornøjelse!
 
Kassen indeholder:

Pradorey Rosado – Ribera del Duero
Fyldig, karakterfuld og krydret - her er der virkelig tale om en rosé med smag i - fra kultområdet Ribera del Duero. Gærret og lagret på egetræsfade. Smagen er delikat, cremet, balsamisk og fuld af nuancer.

Rigtig god til tapasbordet, risotto og grillet fisk.

Le Retour Rosé – Ventoux
Frisk, tør og fyldig rosévin. Smagen er saftig og bugner af fersken og granatæble, og så går frugten rigtig godt i spænd med eftersmagen af provencalske krydderier.

Lækker til fisk og gris, samt grillede grønne asparges og peberfrugter. Serverer du vinen ved 10-12 grader sidder den lige i skabet.

Baby Doll Blush – Marlborough
Sprød og uhøjtidelig rosé. Med en delikat lys fersken farve og en skøn frisk smag er denne rosé et oplagt valg til de lune aftener.

Vinen byder på lækre noter af granatæble og jordbær, og en afbalanceret syre fuldender vinen eksemplarisk.

Ô d’Yeuses – Languedoc
Er du til rosévin med fylde, karakter og en let krydret smag? Så er denne lige noget for dig. Den kan sagtens drikkes uden mad, men vil også være forrygende lækker til fisk og skaldyr fra grillen, samt salater og grøntsagstærter.

Sydfransk rosé i topkvalitet!

flaskehalsen.dk - 5 stjerner

Charles & Charles – Californien
Her får du en en rigtig ”crowdpleaser” på den lækre måde: Den er frisk, velsmagende og meget alsidig. Det varme klima hjælper druerne til at udvikle en tilpas sødme, samt en herlig smag af især vilde jordbær, vandmelon og et snert Herbs de Provence. Prøv den til din næste grillkylling!

HB Chevalier – Frankrig
Her får du en skøn vin der præges af røde frugter og blomster. Det er en venlig og behagelig vin, der vil egne sig rigtig godt til det moderne ”fusionskøkken”.

Nyhed

Flaskestørrelse 6 x 75 cl.
Type Rosé
Smagekasse
Læs pdf-folder Rosé Gourmet
Se video
Varenummer SK0110