Roc de Candelon

På lager

v/6 fl.

69,00

v/1 fl.

99,00

Vores bedst sælgende rosé gennem flere år - vores kunder kræver den simpelthen. Frisker op og slukker tørst ved enhver lejlighed. Vi anbefaler at der altid ligger minimum én flaske i køleskabet af denne fantastiske vin.  

Ren, frisk og blank i både farve og duft. Ydermere har vinen karakter og flot harmoni i smagen mellem syre og frugt. Den både dufter og smager helt op til den fantastiske strålende farve. Fine toner af røde æbler, roser og den bløde druesmag fylder godt i munden. Eftersmagen er vedholdende helt uden taniner eller syre.

Årgang 2016 fik følgende anmeldelser:

Uge 27 2017 giver altomvin.dk 6 stjerner og kårer vinen til "Sommerens bedste rosévin".  
"Et absolut scoop, dufteksplosion af parfumerede blomster, syren og zar/timian, og et tvist af citrus. Frisk og læskende syre der afsluttes med behageligt bittert strejf. Rendyrket rosé fra Provence."

Årgang 2015 fik følgende anmeldelser:

Uge 23 2015 gav Ekstra Bladet 5 stjerner:
"GODT KØB. Laksefarvet. Let frugtig, citrus, jordbær i smagen. Pænt balanceret især med syren. Frugtig afslutning."

5 stjerner på smagpåvin.dk:
"Ganske svagt rosa i farven, som var der kommet en rød sok i det hvide vasketøj. Smuk og dejlig aroma af rosenblade og jasmin te. Smagen er lige så let og frisk som farven indikerer, og vi har her at gøre med en særdeles letdrikkelig økologisk vin, som både frisker og slukker tørsten. Kan efter ægtefælle, børn og hund være noget at længes hjem på terrassen efter på en varm arbejdsdag."

Alc % 13%
Land Frankrig
Område Provence
Årgang 2019
Druer Grenache Noir
Cinsault
Smagsretning Frugtig
Frisk
Mineralsk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Fisk
Salater
Kylling
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rosé
Varenummer T00731059