Alsace Pinot Noir Cattin

På lager

v/6 fl.

90,00

v/1 fl.

100,00

Elegant og karakterfuld Pinot Noir.


Selvom Alsace er mest kendt for deres hvidvine, så kan de altså også godt finde ud af at lave fantastiske rødvine. Det sætter Cattin en tyk streg under med denne yderst velsmagende Pinot Noir-vin.

Vinens karakter:

Delikat og charmerende Pinot Noir-vin med karakter og flot intensitet. Farven er let brunlig og duften fyldt med modne røde skovbær. Smagen er koncentreret og pæn fyldig med nuancer af peber, hindbær og blåbær.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil være rigtig god til charcuteri, salater, kalvekød og fjerkræ.

Serveringstemperatur cirka 12-14 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Produktionen foregår på traditionel måde for at holde de håndværksmæssige traditioner i hævd. Druerne er håndplukkede. Gæringskælderen er bygget under vinpresserne således, at mosten fyldes i gæringstankene ved hjælp af tyngdekraften. Dette er den mest skånsomme metode, og således beskyttes mosten mod oxidering og aromaerne beskyttes. Derfor er gæringstankene også termostat styrede. Her bliver skallerne udblødt i mindst 10 dage. Når gæringen er overstået bliver vinen lagret nye egefade i minimum 12 måneder.

Om producenten:

Gennem 11 generationer har vinproducenten Joseph Cattin lavet fremragende vine. Vingården er beliggende i den lille by Voegtlinshoffen, som ligger cirka 10 kilometer sydvest fra Colmar. Jacques er efterkommer af Joseph og uddannet inden for agronomi og vindyrkning. Sammen med sin kone, Anaïs, driver Jacques virksomheden videre i samme ånd som de foregående 10 generationer - med fokus på høj kvalitet, rimelige priser, og innovation.

I over 10 år har vi solgt de lækre vine fra Joseph Cattin og vi er rigtig glade for samarbejdet. Det samme er vores kunder – det fortæller salgstallene. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med vinene fra Joseph Cattin, så kan vi kun anbefale dig at gøre det.Alc % 13%
Land Frankrig
Område Alsace
Vinhus Joseph Cattin
Årgang 2018
Druer Pinot Noir
Smagsretning Tør
Kompleks
Velegnet til Kalv
Kalkun
Lyst kød
Fjerkræ
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer T01931053