Alsace Pinot Blanc Bollenberg

Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.

v/6 fl.

90,00

v/1 fl.

100,00

Pinot Blanc Bollenberg er en meget alsidig vin, som er let at drikke. Den er udtryksfuld med fin frugt, og "blød" i næsen, mens den viser masser af karakter i munden, sprød og tør, men meget elegant. 

Smagsnoter:

Man kan genkende hvid fersken, grøn æble og melon. Eftersmagen er usædvanlig lang for en Pinot Blanc.

Den er perfekt til aperitif og passer fortrinligt til mange forretter og salater eller blot en vin du kan drikke afslappet sammen med dine venner på en dejlig sommeraften.

Producent:

Ønolog Hartmann Hubert overtog familiens ejendom i 1986, og fra dette år er vinmarker og produktion bare vokset og vokset, fra 6 hektar til idag 24 hektar, men absolut også i omdømme. 
3 hektar vinmarker er placeret på 5 Grand Crus: Rangen, Kitterlè, Kessler, Pfingstberg og Zinnkoepflè.
Vinmarkerne strækker sig fra 20 km. fra Thann til Westhalten.
De fleste marker ligger på ret stejle skråninger, der vender mod syd. På Ch. d’Orschwihr fremturer man med at høste med 25-30% lavere udbytte end gennemsnittet for Alsace. Dette giver en større intensitet og stuktur i vinene.

Chateau D´Orschwihr sælger kun vine fra egne vinmarker og der tilføjes aldrig sukker til druerne. Du vil dog altid kunne læse om restsukker på etiketten. Denne har 0,8 g/liter.

85% af produktionen eksporteres til Europa, Amerika og lidt til Asien, primært til de bedste vinbutikker og restauranter. 


Alc % 13%
Land Frankrig
Område Alsace
Vinhus Château d'Orschwihr
Årgang 2015
Druer Pinot Blanc
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Tør
Frisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Salater
Risotto
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Varenummer T01931011