Observer Varietal Carménère

På lager

v/6 fl.

49,00

v/1 fl.

65,00

Lækker vin lavet på Carménère - Chiles nationaldrue.


Carménère er oprindeligt druen som man dyrkede tilbage i 1700 tallet i Medoc. Her var det Carménère der sammen med Cabernet Franc skabte grundlaget for flere store bordeauxvine. I dag ses den meget sjældent i Bordeaux, men i Chile har man efterhånden gjort druen til sin specialitet.

Vinens karakter:

Her er tætpakket frugt med nuancer fra brombær, solbær, rosiner og med noter af chokolade og karamel. En vin med dejlig fyldig og saftig smag og med lang eftersmag.

Hvad er vinen velegnet til?

Stort set alt. Det er en vin der er meget tilgængelig og syrefattig. God til lettere kødretter, kylling og som hyggevin i tide og utide.

Om producenten:

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!


Alc % 13%
Land Chile
Område Curicó Valley
Vinhus Darwin Vineyards
Årgang 2019
Druer Carménère
Smagsretning Frugtig
Mild
Solmoden
Velegnet til Aperitif/uden mad
Allround
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer T00531543