Observer Merlot Private Reserve

Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.

v/6 fl.

80,00

v/1 fl.

100,00

Charles Darwin, den store inspirator for Darwin Vineyards var en ivrig observatør, en mand drevet af nysgerrighed og en tørst efter viden og opdagelse - uden sidestykke.

Observer-serien er en hyldest til den higen efter at se dybere - og dermed opdage flere lag i vinen, og ikke kun overfladen. For netop vin består af forskellige nuancer af farve, aroma og smag. Vi håber, når du smager vinene, at du vil påbegynde denne rejse og opdage de unikke egenskaber, der gør Observer-vinene helt specielle.

Private Reserve Merlot fremstår i farven rubinrød og med lilla nuancer. Duften er ekspressiv med tydelige elementer af hindbær, svesker, sort peber og ristede kaffebønner.
Smagen er fyldig med silkebløde tanniner og modne, mørke frugter med en let røget eftersmag.

Prøv gerne vinen til fx svinemørbrad med sennep sauce.

85% af vinen er lagret sammen med bundfaldet på franske egetræsfade i 6 måneder. De sidste 15% er lagret 8 måneder på franske og amerikanske fade.

Anmeldelse:

5 stjerner på Vinavisen.dk, juni 2019:
"En blød og lækker rødvin med karakter og Merlot-druens saftighed. I smagen kirsebær og en fin krydring. En meget anvendelig rødvin til lettere kødretter."

Darwin Vineyards er et chilensk vinhus beliggende i Curicó Valley. Gennem flere generationer og mange års erfaring har Darwin udviklet sig til at være en velrespekteret og anerkendt producent, som lige nu eksporterer til fire kontinenter.

Hos Darwin Vineyards lægges der stor vægt på bæredygtighed. Ved at benytte optimerede vandingssystemer der får strøm udelukkende fra solenergi, er der er næsten ingen spildevand. For så vidt muligt genbruges al vand. Og faktisk er 70% af flaskerne genanvendt glas!

Alc % 13,5%
Land Chile
Område Curicó Valley
Vinhus Darwin Vineyards
Årgang 2017
Druer Merlot
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Kompleks
Fadpræget
Velegnet til Kylling
Steg af gris
Lyst kød
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer T00531643