Les Voiles l'Atlantique White

På lager

v/6 fl.

69,00

v/1 fl.

89,00

ÅRETS HVIDVIN - smager forrygende!


En lækker kølig hvidvin, mens du soler dig på terrassen - findes der i virkeligheden noget bedre? Her kan et godt udgangspunkt være hvidvin lavet på Sauvignon Blanc. Når du drikker Sauvignon Blanc får du en sprød og frisk hvidvin. Den både smager og dufter intenst af hyldeblomst, som er perfekt til det danske forår og den varmere sommer. Den er svagt grøn i farven, en anelse syrlig og let tør.

Flaskehalsen.nu - 6 stjerner, 93 point og BEDST TIL PRISEN, juni 2021:
"Det er helt skørt, at man kan få en hvidvin, der smager så rart til en pris, der er så tilgængelig som her. En Sauvignon Blanc fra Bordeaux til 69 kroner er ikke hverdagskost, men jeg skal love for, at det virker. Det smager rigtig lækkert, har en skøn aroma og en vidunderlig fylde i smagen med masser af lyse frugter. Syren giver en flot balance, og det er bare en helt igennem behagelig hvidvinsoplevelse."

Denne hvidvin kommer fra Bordeaux - et område der ikke er kendt for deres hvidvine. Det er lidt en skam, for de kan sagtens finde ud af det. Prøv denne herlige hvidvin til eksempelvis salater, kylling, fisk eller skaldyr.

Serveres direkte fra køleskabet.

Alc % 12%
Land Frankrig
Område Bordeaux
Årgang 2020
Druer Sauvignon Blanc
Smagsretning Frugtig
Frisk
Let
Velegnet til Aperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Kylling
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
flaskehalsen.nu
Varenummer P11023020