Les Sorts Sycar

På lager

v/6 fl.

140,00

v/1 fl.

169,00

Montsant-vin til super pris!


Flot og spændende vin fra Montsant-distriktet, i nordøst Spanien. Stor koncentration, men stadig med balance og raffinement.

Sådan er Les Sorts Sycar fremstillet:

Vinen er lavet på 60% Samsó og 40% Syrah. Efter høst og gæring lagres vinen 13 måneder på franske egetræsfade. Inden den frigives til salg flaskelagres den nogle måneder.

Les Sorts Sycars karakter:

Les Sorts Sycar har en mørk kirsebærrød farve med intense aromaer af violer, blommer og modne røde frugter. Duften er krydret af tobak og mørk chokolade som afsluttes af ristede noter. Blød smag med masser af karakter og modne tanniner med antydninger af eg fra fadlagringen. Vedvarende og med behagelig lang eftersmag. Ilt gerne vinen 1 time inden servering og brug de store rødvinsglas. Grillet kød og efterårets simreretter er perfekte ledsagere til denne formidable vin!

Om producenten:

Celler Masroig, fejrede deres 100-års jubilæum i 2017. Gennem hårdt arbejde, innovation og knowhow, har vingården udmærket sig til at være én af topproducenterne i Montsant. Montsant er en relativ ung appellation, der så dagens lys i 2001. Området er beliggende i Catalonien, i Nordøstspanien. De specielt gode jordbundsforhold og de stejle skiferskråninger, omkranser som en hestesko, det mere berømte vindistrikt, Priorat. I Montsant laver man vine på samme druer og med de samme traditioner, som i Priorat.

Alc % 14,5%
Land Spanien
Område Montsant
Vinhus Celler Masroig
Årgang 2018
Druer Syrah
Samsó (Carignan)
Smagsretning Kraftig
Krydret
Tør
Velegnet til Tunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer T00531399