Hverdagens Rosévine

525,00
340,00

Forår er lig med rosé – og det er lige så sikkert som amen i kirken. For findes der i virkeligheden noget bedre end at mærke solens stråler og de lunere temperaturer med et glas kold rosévin – nej, vel? I denne herlige kasse har vi udvalgt seks forskellige rosévine til dig, som ud over at smage fantastisk, udmærker sig ved at være meget alsidige. Du får kassen til superpris – og sparer hele 185 kroner!

Kassen indeholder:

Casal Mendes – Portugal
Frisk, perlende, let sødlig og tørstslukkende – fås det bedre?

Denne vin symboliserer om nogen sol og lysere tider, og derfor kan vi kun anbefale alle vinelskere, at have den liggende i vinreolen til de uhøjtidelige stunder.

Provenance Rosé – 2019 Saronsberg
Læskende og sprød sydafrikaner lavet på Shiraz. Smagen er fyldig med modne jordbær og kirsebær, og der er en rigtig flot syrebalance i vinen.

Helt forrygende til de hurtige salater og kylling - eller hvis du bare længes efter smagen af sol og sommer.

Roc de Candelon – 2020 Provence
Vores storsælgende rosé gennem flere år - vores kunder kræver den simpelthen.

Rendyrket rosé fra Provence: Laksefarvet, let frugtig og elegant afbalanceret tørhed. Frisker op og slukker tørst ved enhver lejlighed.

ØKOLOGISK

St. Felix – 2020 Languedoc
St. Felix er til dig der bare elsker et glas rosévin i tide og utide - til eller uden mad. Elegant, frisk og tørstslukkende. Smagen er tør og let krydret, og der er flot balance mellem frugt og syre.

Rigtig god til lette kødretter, kylling eller fisk.

Moment de Plaisir – 2019 Languedoc
Nyd et øjebliks glæde med denne herlighed af en rosé. Den er frisk og frugtig, og lige til at gå til. Yderst velegnet til snacks og små lækre delikatesser.

Også perfekt til de hurtige salater og lyst kød.

Terrebonne Rosé – Rosé
Læskende rosévin i Provence-stilen. Vinen har en flot, sart rosafarve. Saftige frugter – især fersken - præger både duft og smag. Det er en elegant rosévin som hverken bliver for tør eller for sød.

Det er en super skøn vin, som du vil kunne nyde som hyggevin, men også til det lette køkken.

Flaskestørrelse 6 x 75 cl.
Type Rosé
Mix-kasse
Læs pdf-folder Hverdagens Rosévine
Se video
Varenummer SK0121