HB Chevalier Rosé

På lager

v/6 fl.

89,00

v/1 fl.

109,00

Frisk rosé fra Sydfrankrig


Spændende nyhed lavet på Grenache Noir, Cinsault og Syrah. Vinen byder på masser af appetitvækkende bærfrugt og en knasende sprød smag, som er særdeles læskende. Fyldig, tør og aromatisk. Det er en vidunderlig vin, der nærmest tigger om at blive nydt som aperitif eller som et glas i ”utide”.

Forlaget Smag - 16,5/20, juli 2021:
”Lys, let og frisk, med en sprælsk, pirrende smag af tørret abrikos. Der er fest i det glas, glød og varme, ingen særlig syre, slet ingen egetræ, kun den udholdende smag af tørret abrikos, efter 10-15 min. i glasset fint suppleret af røde vanillebolcher uden sødme. Den er mest til hygge, synes jeg, og den skal nok skabe hygge omkring sig.”

Vinens karakter:

Vinen fremstår med en flot, lyserød farve, og allerede i duften opdager man lækre nuancer af røde bær som hindbær, jordbær, samt en fin aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og syre. Hertil kommer friske, sydfranske krydderier i eftersmagen.Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil gå rigtig godt til lyst kød, salater og kylling. Også perfekt som hyggevin!

Serveringstemperatur cirka 8 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Grenache Noir, Cinsault og Syrah.

Om Cave les Costières de Pomerols:

Dette kooperativ blev grundlagt 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin. Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet. Dette forædlingsarbejde har båret frugt, idet vinene til stadighed modtager guld, sølv og bronze ved de mest prestigiøse konkurrencer i Frankrig.


Land Frankrig
Område Languedoc
Vinhus Les Costières de Pomèrols
Årgang 2020
Druer Syrah
Grenache Noir
Cinsault
Smagsretning Fyldig
Frisk
Aromatisk
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rosé
Se video
Varenummer T00731093