Château Tour de Grenet 2015 - 6 fl. i original trækasse

Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
845,00

6 fl. Bordeaux i original trækasse - vil pryde ethvert gavebord!

Topslottet i Lussac Saint-Emilion. Beliggende på en af områdets højeste skråninger med ler-kalkjord og druer med en blanding af 75% Merlot, 16% Cabernet Franc og 9% Cabernet Sauvignon.

Vinen lagres 18 måneder dels på egetræsfade, dels på tank, for derefter at flaskelagre i slottets imponerende kældre udgravet i kalkklippen. Château Tour de Grenet er en vin med stor krop, med saft og kraft og med tilpas tannin til adskillige års lagring. Kan sagtens måle sig med langt de fleste Saint Emilion Grand Cru vine.

Familien har været i vinbranchen siden 1922, da Jean-Baptiste Brunot købte Ch. l’Hermitage. Den nuværende Jean-Baptiste er 3. generation. Efter uddannelse som ønolog og læge købte han i 1970 Ch. Tour de Grenet, i 1978 Ch. Piganeau, og i 1984 arvede Mme. Brunot Ch. Maledan. Sidste skud på stammen er Ch. Le Gravillot, Lalande-de-Pomerol.

Arvefølgen er sikret, idet sønnen Vincent, landbrugsingeniør og ønolog, er indtrådt i firmaet med ansvar dels for vinificering, dels eksportmarkedet.

Kan drikkes nu eller gemmes op til 5-6 år. Oplagt kasse at gemme i vinkælderen.

Familien Brunot har fremstillet vin i St. Emilion gennem generationer – og det er absolut den bedste vin fra Lussac St. Emilion. Kraftigere og bedre end mange St. Emilion Grand Cru.

Alc % 13%
Land Frankrig
Område Bordeaux
Vinhus Vignobles Brunot
Årgang 2015
Druer Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Smagsretning Fyldig
Tør
Kompleks
Velegnet til Kalv
Ostebord
Steg af gris
Steg af okse
Flaskestørrelse 6 x 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer P11116215