Goru Organic

På lager

v/6 fl.

79,00

v/1 fl.

100,00

Økologisk vidunder fra Jumilla.


Hvis man går rundt med en ide om at økologiske vine aldrig rigtigt smager af noget - ja, så bliver de fordomme manet til jorden her. Vinen har en utrolig lækker fedme og tæthed, og den er sammensat til perfektion.

Vinens karakter:

Farven er meget mørk med lilla violette nuancer. Ren i duften, krydret med violer og blåbær. Smagen har en lækker blød tekstur med salte røde frugter, runde tanniner, velafbalanceret tørhed og en ren finish.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen smager især godt til middelhavssalater, pasta, fisk, milde oste og appetitvækkere.

Sådan er Goru Organic fremstillet:

Vinen er lavet på ren Monastrell. Druer er ud valgt fra certificerede økologiske landbrugs vinmarker. Vinmarkerne er i gennemsnit 25 år gamle. Adskillelsen af de druer, der høstes økologisk og konventionelt, garanteres ikke kun af faciliteterne, men også af processen i selve fremstillingen. Vinen lagrer i 2 måneder på amerikanske egetræsfade.

Anmeldelser:    Årgang 2017:

  • 2018 - CWWSC 2019 - SØLV

  • 2017 - International Wine Awards - SØLV

  • 2017 - Guia Peñin - 90 point

  • 2017 - Top Wine - GULD

  • 2017 - Decanter Bronze

  • 2015 - Decanter - 91 point

  • 2014 - Wine Spectator - 88 point


Om producenten:

Jumilla ligger i det sydøstlige Spanien, i smørhullet mellem Middelhavet og Spaniens centrale højslette. Området har flere århundreders historie indenfor vinproduktion. Allerede under den romerske erobring af Spanien lavede man vin her.

Under vinpesten, phylloxera i midten af 1800-tallet, blev især Frankrig hårdt ramt. Det blev startskuddet til Jumillas opblomstring, da vinsalget til netop Frankrig steg enormt. Klimaet her er meget varmt og nedbør er der ikke meget af. En fordel man dog har i Jumilla er at jordbunden er meget kalkstensholdig og det er med til at holde på fugten.

Producenten – Egobodegas, er en topmoderne vingård, hvad faciliteter angår. Deres ambition er klart defineret: Kontinuerlig høj kvalitet og respekt for traditionerne i forhold til vinfremstillingen.

Alc % 14%
Land Spanien
Område Jumilla
Vinhus Egobodegas
Årgang 2018
Druer Monastrell
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Mild
Velegnet til Aperitif/uden mad
Fisk
Salater
Ostebord
Lyst kød
Grøntsagsretter
Flaskestørrelse 75 cl.
Varenummer T00531667