Goru 38 Barrels

Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.

v/6 fl.

165,00

v/1 fl.

199,00

Fantastisk rødvin fra Jumilla!


Vinen er resultatet af en stringent udvælgelse, hvor kun de bedste druer anvendes. Monastrell, Cabernet Sauvignon og Syrah er forenet i denne sublimt lækre vin. Druerne er høstet på det helt optimale modningstidspunkt. Mosten gærer – med skallerne – ved 28 grader, i 20-30 dage. Herefter lagres vinen i 12 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.

Årgang 2016 - TESTVINDER og topkarakter i Politiken, december 2020: (Bedste Julevine over 75 kroner)
"Tæt, sødmefuld og fadpræget vin, hvis vaniljesødme passer godt til kartoflerne. Passende med muskler og alkohol til sauce og kød, og vinen bliver mere balanceret og bevare sin profil."

Vinen har en intens dyb farve af kirsebær, med et violet skær. Delikate sorte frugtaromaer og røgede noter pirrer næsen. Smagen er struktureret, kraftig og særdeles appetitvækkende. Søde tanniner indrammet i elegance afrunder vinen perfekt. Vi anbefaler at du dekanterer vinen på karaffel 2 timer inden servering.
Julemad, bøffer, steg af okse- eller vildtkød og kraftige oste, supplerer vinen fremragende!

Jumilla ligger i det sydøstlige Spanien, i smørhullet mellem Middelhavet og Spaniens centrale højslette. Området har flere århundreders historie indenfor vinproduktion. Allerede under den romerske erobring af Spanien lavede man vin her.

Under vinpesten, phylloxera i midten af 1800-tallet, blev især Frankrig hårdt ramt. Det blev startskuddet til Jumillas opblomstring, da vinsalget til netop Frankrig steg enormt. Klimaet her er meget varmt og nedbør er der ikke meget af. En fordel man dog har i Jumilla er at jordbunden er meget kalkstensholdig og det er med til at holde på fugten.

Producenten – Egobodegas, er en topmoderne vingård, hvad faciliteter angår. Deres ambition er klart defineret: kontinuerlig høj kvalitet og respekt for traditionerne i forhold til vinfremstillingen.

Alc % 14,5%
Land Spanien
Område Jumilla
Vinhus Egobodegas
Årgang 2017
Druer Cabernet Sauvignon
Syrah
Monastrell
Smagsretning Kraftig
Krydret
Tør
Muskuløs
Velegnet til Tunge retter
Simre/gryderetter
Julemad
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer T00531679