Godet Poire Liqueur

På lager
149,00

Dejlig frisk pærelikør.


  • Fra vores cognac-hus kan vi præsentere dig for noget af en specialitet – nemlig pærevin tilsat cognac. En oldgammel opskrift blev skabt ved et tilfælde, da man glemte en pære i en cognac-tønde! Smagen vakte stor glæde og begejstring, og siden da har Poire Liqueuer været fast inventar i cognac-husets portefølje.

  • Drikken formår at balancere sødmen fra likøren og styrken fra cognacen. Duften er frisk og delikat og smagen byder på saftige og ungdommelige pærearomaer. Til slut kommer cognacen snigende og giver likøren en ren og sprød eftersmag.

  • Vi anbefaler dig at blande 1 del Poire Liqueur med 3 dele tør mousserende vin. Alternativt kan du blande den med tonicvand – så får du en noget lettere sommerdrink. Poire Liqueur kan også nydes ”on the rocks” – en herlig digestive efter et godt måltid.

Om Godet:

Cognac-huset Godet har en lang og nobel historie: traditionen med stor ekspertise og sansen for innovation begyndte allerede i slutningen af 1600-tallet. Bonaventure Godet var købmand og en del af det hollandske dynasti, og ham og hans medrejsende købmænd grundlagde en forretning i Frankrig.
Gennem generationerne og til stadighed har Godet specialiseret sig i at perfektionere kunsten, at producere Cognac af højeste kvalitet.


Alc % 17%
Type Likør
Land Frankrig
Område Cognac
Vinhus Godet
Smagsretning Sød
Velegnet til Aperitif/uden mad
Flaskestørrelse 50 cl.
Varenummer P80010313