Faber - Sauvignon Blanc (alkoholfri)

På lager
69,00

Klassisk Sauvignon Blanc med klarhed, friskhed og masser af stikkelsbær! Nyd den gerne til hurtige salater eller lette fiskeretter.  

Fremstillingsmetode:
Vakuum-destillation ekstraherer nænsomt alkoholen i vinen. Som destillationen (kogningen) skrider frem falder alkoholindholdet, for til sidst at være på under en halv procent.

Schloss Wachenheim er firmaet bag Faber serien af alkoholfrie vine. Firmaet er en mastodont inden for tysk vinproduktion og deres faciliteter i Trier tegner sig for en årlig produktion af intet mindre en 100 millioner flasker! Vinhuset betragtes som én af de førende inden for cutting-edge teknologi, ikke kun i Europa men i hele verden - der eksporteres til over 40 lande.
Vi har længe ledt efter en serie af alkoholfrie vine, som vi kan stå inde for og som rent faktisk smager godt. Man vil nok altid kunne smage forskellen på en vin med alkohol og en uden – men kunsten er at gøre forskellen så lille som muligt – og det er lykkedes forbilledligt hos Schloss Wachenheim, med deres Faber-serie!

Land Tyskland
Område Rheinland-Pfalz
Vinhus Schloss Wachenheim
Druer Sauvignon Blanc
Smagsretning Frisk
Halvtør
Velegnet til Aperitif/uden mad
Fisk
Salater
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Varenummer P18553017