En Verden af Hvidvin

Før 785,00
579,00

Forestil dig at sidde og koble af med et glas kold hvidvin i hånden med sol i ansigtet. Skønt, ikke? Eller måske har du lavet lækker mad der skriger på hvidvin. Mange retter og især dem med lyst kød, fisk og skaldyr egner sig nemlig suverænt godt til netop hvidvin.

Vi har håndplukket nogle af vores bedste hvidvine, og samlet dem i en kasse til dig: Du får seks formidable hvidvine fra seks forskellige lande – lavet på seks forskellige druer. Du er altså her sikret meget forskellige oplevelser i topkvalitet. Prisen er superskarp og du sparer 206 kroner!

Smagekassen indeholder:

Baby Doll Pinot Gris – New Zealand
Lækker Pinot Gris fra New Zealand: i smagen findes stenfrugt og honning, og der er en dejlig balance mellem frugt, sødme og syrlighed som afsluttes af en forfriskende sprød finish.

Nyd den gerne til asiatisk mad, kylling eller til italienske pastaretter.

Breuers Handwerk – Tyskland
En yderst vellykket blanding af druerne Riesling, Silvaner og Bacchus gør denne vin til en spændende og vanedannende smagsoplevelse. Den er tør, men stadig med en god portion frugt. Det gør den perfekt som hyggevin eller som ledsager til eksempelvis stærkt krydrede retter.

Mâcon-Villages – Frankrig
Vinen er tør, fyldig, kompleks, og mineralsk - præcis som man kan forvente sig af en traditionel hvidvin fra Bourgogne.

I gamle dage var Mâcon mest kendt for røde vine. I dag er de hvide vine altdominerende, og hurra for det! Rigtig god til fiskeog skaldyrsretter.

Grüner Veltliner – Østrig
Spændende Grüner Veltliner, der overrasker ved at have mere fedme og smag, end normalt. Stadig frisk og tør, og med et elegant bid. Et lille pift af knust hvid peber givervinen et utroligt velsmagende tvist.

En lækker sag der virkelig vil begejstre dig, der holder af en tør, frisk og karakterfuld hvidvin!

Vinavisen.dk - 5 stjerner

Riesling – USA
Denne amerikanske Riesling fra Washingtonområdeter både sød og tør og rummer en hel masse forskellige nuancer: Den er syrlig, men også blød og blid i sin frugtstil. Den er diskret i introen, men også storladent mod slutningen, hvor eftersmagen sætter ind med fedme og lækkerhed.

Flaskehalsen.nu - 5 stjerner

Troupe Albariño – Spanien
En strålende hvidvin, livlig og med masser af intensitet i frugten. Albariño-druen skinner igennem med masser af grønne æbler, abrikos, hvid fersken, blomster samt friske citrusfrugter. Den fyldige frugt afbalanceres af en sprød og fin afstemt syre.

Som skabt til skaldyr, hurtige salater og kylling.

Flaskestørrelse 6 x 75 cl.
Type Mix-kasse
Smagekasse
Hvidvin
Læs pdf-folder En verden af hvidvin
Varenummer SK0108