Crémant d'Alsace Brut Sauvage

På lager

v/6 fl.

120,00

v/1 fl.

139,00

Aromatisk crémant fra Cattin.


Super lækre bobler fra Alsace! - god både til og uden mad.

Wine Enthusiast - 90 point

Vinens karakter:

Vinen har en flot gylden farve og levende bobler der er vedholdende. Duften er frisk og blomstret. Smagen er sprød og forfriskende, og har et mildt strejf af pære, fersken og ristede nødder i eftersmagen.

Hvad er vinen velegnet til?

Velegnet til lyst kød, fisk- og skaldyrsretter. Også perfekt som aperitif til at vække appetitten yderligere.

Serveringstemperatur cirka 5-7 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på 80% Pinot Blanc og 20% Chardonnay - og naturligvis lavet på champagne-metoden. Den er vegansk - og har altså ikke været i kontakt med dyreriget. Det betyder blandt andet at man ikke anvender æggehvider til klaring af vinen.

Om producenten:

Gennem 11 generationer har vinproducenten Joseph Cattin lavet fremragende vine. Vingården er beliggende i den lille by Voegtlinshoffen, som ligger cirka 10 kilometer sydvest fra Colmar. Jacques er efterkommer af Joseph og uddannet inden for agronomi og vindyrkning. Sammen med sin kone, Anaïs, driver Jacques virksomheden videre i samme ånd som de foregående 10 generationer - med fokus på høj kvalitet, rimelige priser, og innovation.

I over 10 år har vi solgt de lækre vine fra Joseph Cattin og vi er rigtig glade for samarbejdet. Det samme er vores kunder – det fortæller salgstallene. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med vinene fra Joseph Cattin, så kan vi kun anbefale dig at gøre det.Alc % 12%
Land Frankrig
Område Alsace
Vinhus Joseph Cattin
Årgang NV
Druer Chardonnay
Pinot Blanc
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Tør
Frisk
Aromatisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Sushi
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Mousserende
Metode Økologisk
Vegansk
Wine Enthusiast 90 point
Varenummer T01331115