Charles & Charles Cab/Syrah Blend

Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.

v/6 fl.

130,00

v/1 fl.

149,00

Flot blend af Cabernet Sauvignon og Syrah. Lad smagen rulle over tungen og nyd denne store og på mange måder udfordrende vin. Indsmigrende elementer af solbær, brombær og andre røde frugter, opdages i smagen. En lang og vedholdende eftersmag afslutter vinen silkeblødt.

5 stjerner i EB, november 2019:
"En frugtig fyldig næse. Blød og flot struktur med masser af solbær, tobak, krydderier og vanilje. Modne bærnoter og pæn balance og længde. Flot vin!".

Forlaget Smag, juni 2019:
"Saftigt og velsmagende samarbejde mellem Cabernet Sauvignon og Syrah. Det er sorte bær, der dominerer: solbær, brombær, hyldebær, holdt i stram hånd, så druesødmen kun ledsager, men ikke overdøver. Smagen er tæt og kødfuld, venligheden stor, syren behersket. Det er en saftig hjerteknuser, der også kan knuse hjerter, selv om der ikke er mad på bordet."

Årgang 2015:

Wine Spectator 88/100 points.
"Plump and boisterous, with appealing notes of black cherry, bittersweet chocolate and espresso. Drink now through 2019.”

Testvinder og 5 stjerner i Politiken, december 2018:
"Fyldig og kraftfuld rødvin med mørk, fuldmoden og let sødmefuld frugttone. Krydret touch og en portion syre og tannin frisker lidt op og skaber kant. God til en chili con carne."

Charles & Charles er et samarbejde mellem to af USA’s mest innovative vinavlere, Charles Smith og Charles Bieler. Charles Smith har kuriøst nok en fortid i Danmark, hvor han boede i 9 år. Her arbejdede han som manager for diverse rockbands – blandt andre, The Raveonettes. Livet på vejen med ”wining and dining” blev katalysator for Smiths passion for vine, og ultimativt, starten på hans karriere som winemaker. I 1999 flyttede han tilbage til Seattle, og i 2001 udgav han sine første vine. Som selvlært vinavler betragtes Charles Smith som en ægte håndværker og pioner indenfor vinbranchen. Dette bekræftes af et utal af priser og medaljer – heriblandt den imponerende hæder som ”Winemaker of the Year 2014”, kåret af det respekterede vinmagasin, Wine Enthusiast.
Charles Bieler kan betegnes som noget af en globetrotter. Født i London, og opvokset i New York og Montreal. Egentlig var det aldrig hans intention eller drøm, at skulle beskæftige sig med vin – men på grund af hans fars ejerskab af en vingård i Provence, blev han alligevel fascineret og draget af vinens verden. Bieler anses i dag som værende én af pionererne indenfor Rosévin, i USA. I tiden hvor Rosé var ”umoderne”, kørte han USA tyndt i en pink Cadillac, for at promovere hans families brand ”Routas”, og for at slå et slag for Rosévin generelt.
Lige for tiden er Charles Bieler involveret i fire separate partnerskaber. Blandt andet dette med Charles Smith – og et med Joel Gott Winery – som vi også forhandler i Holte Vinlager.

Alc % 13,9%
Land USA
Område Washington State
Vinhus Charles & Charles
Årgang 2016
Druer Cabernet Sauvignon
Syrah
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Tør
Intens
Velegnet til Tunge retter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer P16150116