Chapelle de la Bastide

På lager

v/6 fl.

59,00

v/1 fl.

89,00

Skøn Chardonnay - lige efter bogen.


Her får du en forbløffende god Chardonnay der giver baghjul til de fleste andre i Languedoc.  

Vinens karakter:

Chapelle de la Bastide har en flot gylden farve. Duft af abrikoser, pærer og grønne æbler. Smagen er fyldig og frugtrig, hvor både æbler og citrus er flot tilstede. I smagen opdages også noter af valnødder, hasselnødder, hvide blomster og en anelse vanilje. Der er en rigtig god syrebalance i vinen og en behagelig lang eftersmag.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen kan sagtens nydes uden mad, men den vil også være forrygende lækker i selskab med kylling, laks eller rejer.

Serveringstemperatur cirka 6-8 grader.

Om Pays d'Oc :

Pays d’Oc er IGP-titlen for røde, hvide og rosévine, der er lavet i et stort område ved den franske sydkyst. (Vin de Pays er den franske betegnelse for landvin, som i dag afløses af IGP ("Indication Géographique Protegée"). Afvandingsområdet for IGP svarer omtrent til vinregionen Languedoc-Roussillon - et af de største vindyrkningsområder i Frankrig.

IGP dækker alle de vin, der ikke er fremstillet i henhold til de strenge love, der regulerer appellationerne på AOC-niveau i regionerne. Blandt dem kan nævnes Corbières, Minervois og selve Languedoc-appellationen.
Pays d’Oc IGP er uden tvivl den vigtigste i Frankrig og producerer størstedelen af landets IGP-vine. Fem separate afdelinger falder ind under IGP, som er afgrænset af administrative grænser, snarere end geografiske.
 Alc % 14%
Land Frankrig
Område Pays d'Oc
Vinhus Domaine de Valensac
Årgang 2019
Druer Chardonnay
Smagsretning Fyldig
Tør
Frisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Fisk
Salater
Kylling
Allround
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Varenummer T00631091