Château de Fabregues

På lager

v/6 fl.

49,00

v/1 fl.

89,00

Spændende nyhed fra Costières de Nîmes.


Skøn allroundvin – fyldig og flot afrundet. Velegnet til de fleste retter, men står også godt alene. For under en 50'er i tilbudspris, får du her en virkelig dejlig vin.

Vinavisen.dk - 5 stjerner, marts 2021:
"En dejligt krydret og aromatisk rødvin med noter af rosmarin og basilikum. Krydderierne fortsætter helt ud i den lange eftersmag, der slutter rundt og blødt med et lille anis-bid."

Vinens karakter:

Fyldig og krydret rødvin. I duft og smag opleves især blomme, modne jordbær, kirsebær, vanilje og lakrids. Vinen har en skøn friskhed, og der er samtidigt en let sødme i den ellers tørre vin.

Hvad er vinen velegnet til?

Det er en rigtig god allroundvin, som du vil kunne nyde til det meste mad. Den kan også drikkes uden mad med stort velbehag.

Serveringstemperatur cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Syrah og Grenache Noir.

Om producenten:

Château de Fabregues er beliggende i den ældste del af AOC Costières de Nîmes og besidder cirka 47 hektar vinmarker. Slottet ligger på en af de syv bakker der omkranser byen, Nîmes. Vinmarkerne er ligger nordvendt, hvilket giver en perfekt eksponering i forhold til Mistralvinden og det øvrige klima. Jorden er lerholdig, men også kvarts og silex (mineraler - også kaldt silikater) er typisk på disse egne. Det er med til at give mindre druer, men til gengæld har de højere koncentration, mørkere farve og en mere aromatisk karakter.

Alc % 14,5%
Land Frankrig
Område Costières de Nîmes
Årgang 2016
Druer Syrah
Grenache Noir
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet til Allround
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rødvin
vinavisen.dk
Se video
Varenummer T00531005