Breuer Handwerk Weiss

På lager

v/6 fl.

95,00

v/1 fl.

119,00

Super spændende hvidvin fra Rheinhessen!


Charmerende hvidvin fra det sydtyske: Et interessant og anderledes blend af druerne Riesling, Rivaner (Müller-Thurgau) og Sheurebe, gør denne vin til en spændende og vanedannende oplevelse. Vi er blevet tilbudt vinen til en helt unik pris, så vores kunder kan få øjnene op for tysk vin igen.

Vinens karakter:

Duften præges af intense blomstertoner og smagen er frisk med noter af citrus, melon og æbler. Den er tør men i den frugtrige- og lidt eksotiske stil, som gør den perfekt til hygge på terrassen, asiatisk inspirerede retter eller til lettere fiskeretter.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på et blend af lige dele Riesling, Rivaner (også kaldt Müller-Thurgau) og Sheurebe.

Om producenten:

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan BreuerAlc % 11,5%
Land Tyskland
Område Rheinhessen
Vinhus Wein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang 2019
Druer Riesling
Scheurebe
Müller-Thurgau (Rivaner)
Smagsretning Frugtig
Tør
Frisk
Aromatisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Skaldyr
Lette forretter
Asiatisk
Sushi
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Varenummer T01131005