Handwerk Grauburgunder G3

På lager

v/6 fl.

110,00

v/1 fl.

129,00

Denne Grauburgunder, (bedre kendt som Pinot Gris) er et rigtig spændende bekendtskab og viser til fulde, hvor fantastiske hvidvine der laves i Tyskland.  
Det er en Pinot Gris som besidder det bedste fra de to stilarter - den har den lækre eksotiske frugt med en anelse fedme, som vi kender fra Alsace, og så den lidt mere mineralske og lette stil fra den italienske Pinot Grigio.

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer

Alc % 13%
Land Tyskland
Område Rheinhessen
Vinhus Wein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang 2020
Druer Grauburgunder (Pinot Gris)
Smagsretning Frugtig
Mineralsk
Eksotisk
Velegnet til Skaldyr
Fisk
Kalv
Kylling
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Hvidvin
Varenummer T01131009