Beauvignac Grenache Rosé

På lager

v/6 fl.

59,00

v/1 fl.

85,00

SOMMERENS ROSÉ!


Farven er flot lys med et let rosa skær. Duften oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. Smagen er henførende og strutter af velbehag. Super lækker!

Forlaget Smag - 17/20, juli 2021:
”Ung, frisk og præsentabel Grenache med let og fin hindbærsmag, sunde røde kinder, flygtig sødme og en meget diskret, afsluttende syre. Den har alt, hvad man kan forlange af en sommer-rosé, og så er den ovenikøbet ret robust. Det er en glad og munter rosé, alsidig og let forståelig, både med og uden mad.”

Vinavisen.dk - 5 stjerner, maj 2021.

Grenache Rosés karakter:

Vinen er lavet på den klassiske Rhône-drue, Grenache. Den er tør, frisk, saftig og let krydret. I finishen opleves provencalske urter og lette mineralske elementer.

 

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen smager fantastisk godt sammen med lyst kød, kylling, fisk og grøntsagsretter. Også helt perfekt til terrassen på en lun forårsdag eller en varm sommerdag.

Om producenten, Les Costières de Pomèrols:

Dette kooperativ blev grundlagt i 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin. Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring, for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet.Alc % 13%
Land Frankrig
Område Languedoc
Vinhus Les Costières de Pomèrols
Årgang 2020
Druer Grenache Noir
Smagsretning Frugtig
Tør
Frisk
Velegnet til Aperitif/uden mad
Salater
Kylling
Lyst kød
Allround
Grøntsagsretter
Flaskestørrelse 75 cl.
Type Rosé
vinavisen.dk
Se video
Varenummer T00731067