Aperol

På lager
Før 129,00
119,00

Mange danskere, som har rejst i Italien, er allerede faldet for landets mest populære aperitif Aperol. Nu skal danskerne imidlertid ikke længere rejse langt for at få fat i den flotte og forfriskende drink.

Aperol er perfekt som aperitif, velkomstdrink eller senere på aftenen som en alkohol-let cocktail, idet Aperol kun indeholder 11% alkohol.  Mange husker den fra ferier i Italien, hvor den flotte og forfriskende drink med smag af sol og varme nydes overalt.

Alene i Veneto, hjemegn for både Aperol og Spritz-traditionen, nydes omkring 300.000 glas Aperol Spritz om dagen, svarende til 200 i minuttet - døgnet rundt! Aperol er da også den mest efterspurgte spiritus i Italien. Den flotte orange farve og smagen emmer af sydens sol og sommer og smagen er dejlig forfriskende.

Opskriften på Aperol er hemmelig og stadig den originale fra 1919. Det kræver dog ikke en opskrift for at konstatere, at den rige og nuancerede smag bl.a. kommer fra søde og bitre appelsiner, urter og rabarber, da det tydeligt kan smages.

Aperol er i dag det mest solgte spiritusmærke i Italien og det 4. hurtigst voksende premium spiritusmærke i verden.

Opskriften på en Aperol Spritz er ligetil:
3 dele mousserende vin (fx prosecco, cremant, cava) eller tør hvidvin,
2 dele Aperol
1 stænk danskvand

Kom en håndfuld isterninger i et glas, fx et stort vinglas eller et drinkglas. Tilsæt ingredienserne og pynt med en halv appelsinskive og eventuelt et sugerør. Servér med det samme og nyd smagen af sydens sol og sommer.

Type Bitter/Aperitif
Alc % 11%
Land Italien
Velegnet til Drinks & cocktails
Aperitif
Velkomstdrink
Flaskestørrelse 70 cl
Varenummer P81200101