2 fl. Barbera d'Alba i trækasse

200,00

Bragende god Barbera d'Alba.


Denne fantastiske rødvin er blevet tildelt vinbøndernes egen guldmedalje – det sker kun når vinen er exceptionel god. Det er en vin med lækker bærfrugt, god fylde og så et karakteristisk fadpræg, som Produttori di Govone er kendt for. Findes der en vin som alle vil elske, så kunne det godt være denne!

Vinens karakter:

Duften er generøs med toner af bær, blommer, mørke kirsebær og tørrede urter. Smagen er fyldig med en forfriskende syre, der giver vinen en god balance. Få måneder på egetræsfade giver vinen en utrolig fin balance. Afrundede tanniner tilføjer vinen en yderst behagelig eftersmag.

Hvad er vinen velegnet til?

Vi anbefaler vinen til uhøjtidelig hygge, italienske specialiteter, pasta, pizza, kraftige kødretter og modne oste.

Nyd gerne vinen ved 15-17 grader.

Om Produttori di Govone:

Kooperativet, med Agostino i spidsen, har været aktivt siden 1957, hvor nogle ganske få vindyrkere gik sammen. I dag består vinhuset af mere end 325 vinbønder, der leverer druer i meget høj kvalitet.

De forskellige bønders marker er klassificeret efter jordbundsforhold og beliggenhed, for at bestemme de optimale forhold for høsttidspunktet.

Nogle af vores største kundefavoritter gennem tiden kommer fra Govone. Udover denne vin kan nævnes Toscanello og  Anniversario.

Alc % 15%
Land Italien
Område Piemonte
Vinhus Produttori di Govone
Årgang 2017
Druer Barbera
Smagsretning Fyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet til Allround
Flaskestørrelse 2 x 75 cl.
Type Rødvin
Varenummer HV0085